Paleisconcerten 2018

28 april 2018, Paleis het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Door Agenda

Programma Stichting Paleisconcerten 2018

Paleisconcerten gaan door tijdens de verbouwing!
Hoewel het hoofdgebouw van Paleis Het Loo in verband met een noodzakelijk renovatie drie jaar lang gesloten blijft voor het publiek, blijft de prachtige Balzaal van Paleis Het Loo in elk geval dit jaar voor een viertal concerten beschikbaar.

28 april 2018 – Marietta Petkova
Marietta Petkova behoeft weinig introductie, ze was reeds eerder prominent te gast bij de Paleisconcerten, de laatste keer in 2014. Marietta heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die langs alle grote concertzalen voerde. Keer op keer slaagt zij erin om haar publiek te betoveren en te ontroeren met haar lyrische, maar tegelijk ook krachtige interpretaties van meesterwerken uit de klavierliteratuur.

26 mei 2018 – Dominic Seldis en James Pearson – Uitverkocht

25 augustus 2018 – Internationale Masterclass Apeldoorn
Traditiegetrouw openen we het seizoen met een gastconcert door de Internationale Stichting Masterclass Apeldoorn (ISMA). Ook dit jaar reizen weer talentvolle jonge musici uit de hele wereld af naar Apeldoorn om de laatste week van augustus masterclasses te volgen bij grootmeesters Philippe Graffin (viool), Charles Neidich (klarinet) en Pascal Devoyon (piano).

29 september 2018 – Ella van Poucke
Ella van Poucke, geboren in 1994 in Amsterdam, begon op zesjarige leeftijd met cello spelen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Later vervolgde zij haar studie aan het conservatorium van Amsterdam. Op 10-jarige leeftijd maakte Ella haar debuut in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam en sindsdien speelt ze in alle belangrijke concertzalen van Nederland. In 2008 won ze het Prinses Christina Concours.

Meer informatie:
www.paleisconcerten.nl
U kunt kaarten bestellen via de website:

www.paleisconcerten.nl

Kaartinformatie:
Mobiel: 06 – 21 18 29 44

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?