Pants on Fire

24 februari 2017, om 22:00, Bluescafe, Nieuwstraat 74a, Apeldoorn

Door Agenda

Pants on Fire is een rock cover band waarvan de leden afkomstig zijn uit de omgeving van Apeldoorn /Zutphen. Dit is tevens het voornaamste werkgebied van de band. De band bestaat, met geringe wijzigingen in de formatie, zo’n vijf jaar. De muzikanten in Pants on Fire hebben geen pretenties en nemen zichzelf niet overmatig serieus. Toch kunnen zij opgeteld bogen op meer dan 50 jaar muziek-ervaring waardoor de band het niet kan helpen dat zij een strakke en verzorgde set neerzet.

De band bestaat uit: Tjikke Hoogterp: zang Jeroen Boers: gitaar, achtergrondzang Ben Bruschke: basgitaar, achtergrondzang Michel Stremme: drums
Het repertoire van Pants on Fire is sterk rock georienteerd. De weinige rustige nummers in de setlist zijn alleen voor de broodnodige variatie toegevoegd. De setlist kent een aantal verrassende keuzes, maar bekende hits prevaleren boven al te obscuur repertoire.

Als het publiek voortdurend moet raden wat de band nu weer aan het spelen is kun je net zo goed eigen werk gaan spelen, en dat is nou net niet de filosofie achter de band. Bij Pants on Fire staat plezier voorop. De band voelt zich thuis op elk podium en voor elk publiek.

Op het podium stralen de bandleden plezier en enthousiasme uit en dat werkt zo aanstekelijk dat hetzelfde doorgaans al snel geld voor het publiek (vaak ook wel geholpen door de consumptie van de nodige alcoholica natuurlijk). Liar, liar, pants on fire. Niks hoor, dat is de bittere waarheid.
Aanvang 22.00, toegang vrij

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?