Parkeergarage Eglantier geopend

12 oktober 2012 - 10 oktober 2012, om 16:00, Winkelcentrum De Eglantier

Door Redactie

Bijna 2 jaar is de parkeergarage van winkelcentrum de Eglantier gesloten geweest. Na een grondige verbouwing wordt de parkeergarage vrijdag 12 oktober as. weer geopend. Om 16.00 uur verricht Wethouder Cziesso de officiële opening, waarna de bezoekers van het winkelcentrum weer gebruik kunnen maken van deze mooie, overdekte en gratis parkeervoorziening.

‘De lange sluiting van de parkeergarage heeft vaak geleid tot parkeerproblemen. Nu de parkeergarage weer open is zijn deze parkeerproblemen gelukkig weer opgelost. Het mooie van de Eglantier is dat al deze parkeerplaatsen gratis zijn. ’ Aldus Jos Diependaal, voorzitter van het Bestuur.

De opening van de parkeergarage is een van de mijlpalen in de verbouwingswerkzaamheden op het winkelcentrum.

De Eglantier ondergaat een zeer positieve metamorfose, die momenteel in de laatste fase beland is. De meeste ondernemers zijn op hun vaste en bekende stek gebleven, een aantal ondernemers is verhuisd en nieuwe ondernemers hebben zich op het winkelcentrum gevestigd. Het aanbod varieert van grote ketens zoals de Blokker, DA, Xenos en Hema tot de specialisten als de schoenmaker, slager en lingeriezaak. De huidige mix van ondernemers biedt de bezoeker een totaalpakket. Nieuwe uitbouwen, puien en bestrating geven het winkelcentrum een mooie, moderne uitstraling.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?