Paskal Jakobsen & Band – Stedentrip

23 maart 2016, van 20:00 tot 20:20, Rabobankzaal te Apeldoorn

Door Agenda

Op Stedentrip met de frontman van BLØF
Paskal Jakobsen, de frontman van Nederlandse succesvolle nederpop formatie BLØF is solo te zien in de theaters. Paskal Jakobsen heeft namelijk een luxeprobleem. Hij trekt al meer dan twintig jaar volle zalen met zijn band BLØF, heeft volop hits gescoord en bovendien een volle prijzenkast. En dan nog ontbreekt het hem de tijd om al zijn favoriete nummers van anderen te spelen. En wat doe je dan, als muziek maken en optreden je lust en je leven is en BLØF toevallig in het voorjaar een paar maanden niet speelt? Juist, op Stedentrip! Je roept je band bij elkaar, pakt je repertoire in de achterbak, en gaat op Stedentrip langs de theaters van Nederland.

 

Ramses Shaffy, Maarten Roozendaal, Thé Lau……
Een Stedentrip van Paskal Jakobsen zou geen Stedentrip zijn zonder muzikale overdosis van eigen repertoire en bekende hits van oude meesters. We horen prachtig werk van bijvoorbeeld Maarten Roozendaal, Ramses Shaffy, Thé Lau en Bram Vermeulen. Maar ook eigen liedjes van Jakobsen die niet in het vaste repertoire van BLØF zitten komen voorbij.

 

Een break en Stedentrip om te genieten van de muziek
Paskal Jakobsen zingt nummers waar hij mee vergroeid is, die hem passen als een handschoen. Hij zingt en vertelt erover. Samen met bevriende muzikanten staat Paskal op het podium, andere muzikanten dan die hem normaal bij BLØF vergezellen. Dat geeft een nieuwe energie, en een nieuwe sfeer op het podium. Deze formatie is tijdelijk, want BLØF heeft nog voldoende plannen voor de toekomst!

Paskal Jakobsen is blij me de kleine ruimte in zijn agenda. Hij heeft al tijden naar een Stedentrip verlangd, en nu kan het! Een kleine break, in een korte tijd veel nieuwe ervaringen opdoen en veel steden in Nederland bezoeken. En bij elke Stedentrip natuurlijk weer genieten van de muziek!

 

Woensdag 23 maart, 20:00 uur

Rabobankzaal

Kaarten vanaf € 24,50

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?