Paulien Cornelisse over De verwarde cavia en meer!

1 november 2016, om 20:00, Coda Auditorium, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn, € 10,-

Door Agenda

Dinsdag 1 november | CODA Auditorium | inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur | toegang € 10,- leden en € 12,50 niet leden
Paulien Cornelisse, schrijver en theatermaker, is dinsdag 1 november om 20.00 uur in CODA. Cornelisse vertelt over haar nieuwste boek De verwarde cavia, over een kantoorcavia. Kaarten zijn te koop in de CODA vestigingen en bij Nawijn & Polak en kosten € 10,- voor leden en € 12,50 voor niet leden.

In 2016 verscheen De verwarde cavia, haar fictiedebuut over een cavia die op kantoor werkt. Ze schreef eerder al de boeken Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets. Ook schrijft ze een wekelijkse column in nrc.next en NRC Handelsblad en tot juni 2016 maandelijks een dialoog voor het tijdschrift JAN. Naast schrijver is Cornelisse ook theatermaker. Ze bracht de voorstellingen Dagbraken, Hallo Aarde en Maar Ondertussen. Dinsdag 1 november vertelt Paulien Cornelisse over haar nieuwste boek, haar werk als schrijver en theatermaker en – zoals je van haar mag verwachten -alles dat in haar op komt. De deuren van CODA Auditorium gaan om 19.30 uur open, het programma begint om 20.00 uur.

De verwarde cavia
Het nieuwe boek van Paulien gaat niet over taal. Maar over een cavia. Die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt. Oké… Een cavia op een kantoor tussen de mensen: het klinkt wat onwerkelijk, maar voor iedereen die maar een blauwe maandag met collega’s heeft gewerkt, zullen de kantooravonturen in De verwarde cavia heel herkenbaar zijn. Van de symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot. Een deel van het boek verscheen eerder als feuilleton in NRC Handelsblad, onder het pseudoniem J. Waterlander.

Kaarten zijn vanaf donderdag 13 oktober te koop in de CODA vestigingen en bij Nawijn & Polak en kosten op vertoon van uw CODA pas of in combinatie met besteding in Nawijn & Polak € 10,00 in plaats van € 12,50 per persoon, inclusief een kopje koffie of thee bij aanvang.

Informatie is ook te vinden op www.coda-apeldoorn.nl, Facebook en Twitter.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?