Peter Beense opent Wiesn

5 september 2013 - 6 september 2013, van 19:00 tot 17:00, Het Zuiderpark, achter Doc Zuid

Door Agenda

A&K verhuur en evenementenverzorging


Niemand minder dan Peter Beense opent de 1e editie van het hollands oktoberfeest Wiesn op zaterdagavond 5 oktober.  Om 19:00 uur barst het feest los met Peter Beense, Harry Vesseur, Ramon Soer en DJ Chiel.

Na het optreden van Peter Beense zal Harry Vesseur en DJ Chiel de amazing meezingshow ten gehore brengen.  Het publiek kan op een groot scherm de tekst meelezen en lekker meezingen. Ook Ramon Soer zal lekkere meezingers ten gehore brengen. Tussen de zangers door zal DJ Chiel er een ouderwets gezellig feest van maken. Kortom een avond om eens lekker uit je dak te gaan. De tent is vanaf 18:00 uur open, de  avond duurt tot 23:00 uur en de toegang is gratis. Naast dit feestgedruis zijn er s’avonds diverse attracties en natuurlijk is er ook aan de inwendige mens  gedacht. Genoeg ingrediënten voor een lekker avond uit.

Op zondag 6 oktober zal Stichting Brent ook aanwezig zijn tijden Wiesn. Brent is een jongen van nog vijf jaar oud, die lijdt aan een zeer zeldzame vorm van kinderkanker. Om te genezen moet hij een zeer zwaar traject ondergaan van verschillende zware chemo kuren, meerdere operaties, een stamceltransplantatie en bestraling. Als hij al deze behandelingen heeft doorstaan, zal hij voor verdere behandeling moeten afreizen naar Amerika waar hij immuuntherapie zal krijgen. Deze behandeling zal zijn overlevingskansen met ca 20% verhogen. De behandeling duurt minstens 6 maanden en kost heel veel geld.

Tijdens Wiesn zijn er verschillende activiteiten waarmee geld wordt ingezameld om de behandeling in Amerika te kunnen bekostigen. Zo kunnen kinderen onder andere geschminkt worden, pony rijden en van een kabelbaan roetsjen. De gehele opbrengst komt ten goede aan stichting Brent.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?