Peuter- en Kleutervoorstelling: De Club van Sinterklaas & De Pietenschool

17 november 2013, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

www.demuzenoordwijk.nl

JT Bioscopen is er voor het hele gezin. Op 17 november draaien wij speciaal voor alle peuters, kleuters en natuurlijk hun ouders/verzorgers de film
De Club van Sinterklaas & De Pietenschool. Ga mee op avontuur met Sinterklaas en al zijn Pieten om te ontdekken hoe een kind precies Zwarte Piet kan worden. Voor slechts
€ 6,50 per kind (één ouder/verzorger gratis) kunt u aanwezig zijn bij deze voorstelling.
Tijdens deze film staan de lampen gedimd en staat het geluid een stuk zachter dan bij een normale filmvertoning. Op deze manier kunnen alle peuters en kleuters zorgeloos genieten van Sinterklaas en zijn kornuiten.
Over de film
Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een Zwarte Piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas! Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie ‘m vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas (Sem van Dijk) als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland?
Tickets
Tickets voor het evenement kunnen hieronder worden besteld voor slechts € 6,50. Per kind kan één ouder of verzorger gratis mee naar de film. Tickets kopen is wegens het kortingstarief voor twee personen helaas niet mogelijk, u kunt dus alleen tickets reserveren.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?