Peuter- en Kleutervoorstelling: Pim & Pom Het Grote Avontuur

6 april 2014 - 14 maart 2014, van 00:00 tot 23:59, JT Apeldoorn

Door Agenda

JT Bioscopen


Wie herinnert zich niet het eerste bioscoopbezoek? Op zondag 6 april draaien wij speciaal voor alle peuters, kleuters en natuurlijk hun ouders/verzorgers de film Pim & Pom Het Grote Avontuur. Voor slechts € 6,50 per kind (één ouder/verzorger gratis) kunt u aanwezig zijn bij deze voorstelling en kunnen u en uw kind(eren) meedoen met verschillende leuke activiteiten.

Tijdens deze film staan de lampen gedimd en staat het geluid een stuk zachter dan bij een normale filmvertoning. Op deze manier kunnen alle peuters en kleuters zorgeloos genieten van het grote avontuur van katten Pim en Pom.

Over de film
De twee katten Pim en Pom zijn elkaars beste vrienden en wonen samen bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, nemen ze de poezen mee naar het park voor een picknick. Zij willen dolgraag de katten zelf houden en bedenken daarvoor stiekem een plan. Als Pim en Pom weten te ontsnappen aan de nichtjes, verdwalen ze en moeten samen op straat overleven. Daar ontmoeten ze een straatkattenbende die hun vriendschap op de proef stelt. Gaat het Pim en Pom lukken om samen te blijven en hun baasje terug te vinden?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?