Peuter- en kleutervoorstelling: Prinses Lillifee en de kleine eenhoorn Rosalie

10 maart 2013 - 7 februari 2013, om 11:00, JT Bioscoop

Door Redactie

Op zondagochtend 10 maart is er om 11.00 uur weer een Peuter- en kleutervoorstelling. Dit keer met een spannend avontuur van Prinses Lillifee en de kleine eenhoorn Rosalie.

Een Peuter- en kleutervoorstelling is een heel geschikte manier om je kinderen met een bioscoop kennis te laten maken. Het geluid staat niet al te hard en ook het licht is gedimd, zodat de zaal niet helemaal donker is. Ook is er ranja en wat lekkers. Na afloop van de film krijgen alle kinderen een bioscoopdiploma mee naar huis.

Over de film
In Pinkovia zijn Prinses Lillifee en haar vrienden aan het genieten van een prachtige zomer. Op een nacht verschijnt de eenhoorn Rosalie in een droom van Lillifee en smeekt om haar hulp, Lillifee moet zorgen voor de baby van Rosalie, Lucy. Wanneer Lillifee ontwaakt, merkt ze dat Lucy op een magische wijze uit haar droom is gestapt en bij haar op bed zit, maar wat is er toch gebeurd met Rosalie ?

Kaarten
Kaartjes kosten slechts €6,50,-* per stuk en er mag één ouder gratis mee! Je kunt uitsluitend kaarten voor de voorstelling reserveren. Kaarten dienen aan de kassa bij de bioscoop te worden betaald.

*Op basis van één ouder per kind.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?