peuter- en kleutervoorstelling: sprookjesboom de film

2 juni 2013 - 14 mei 2013, JT Biosscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Biosscopen Apeldoorn

Gaat het de Sprookjesbosbewoners, Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje, lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos? Kom het op zondagochtend 2 juni vanaf 11.00 uur zelf bekijken tijdens de volgende peuter- en kleutervoorstelling met Sprookjesboom de film.

 

Over de filmRoodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje uit het Sprookjesbos belanden per ongeluk in het onbekende Winterland. De bewoners willen heel graag terug naar huis, maar daarvoor moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens deze zoektocht probeert Heks daar een stokje voor te steken. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?

Over de peuter- en kleutervoorstelling Een peuter- en kleutervoorstelling is een heel geschikte manier om je kinderen met een bioscoop kennis te laten maken. Het geluid staat niet al te hard en ook het licht is gedimd, zodat de zaal niet helemaal donker is. Ook is er ranja en wat lekkers. Na afloop van de film krijgen alle kinderen een bioscoopdiploma mee naar huis.

Kaarten Kaartjes kosten slechts € 6,50,-* per stuk en er mag per kind één ouder gratis mee! Je kunt uitsluitend kaarten voor de voorstelling reserveren. Kaarten dienen aan de kassa bij de bioscoop te worden betaald.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?