Peuter- en kleutervoorstelling: Stip & Vlek

14 april 2013, om 11:00, JT Bioscopen Apeldoorn

Door Agenda

JT Biosscopen Apeldoorn

 

Op zondagochtend 14 april is er om 11.00 uur weer een Peuter- en kleutervoorstelling. Dit keer met een spannend avontuur van Stip & Vlek. Een Peuter- en kleutervoorstelling is een heel geschikte manier om je kinderen met een bioscoop kennis te laten maken. Het geluid staat niet al te hard en ook het licht is gedimd, zodat de zaal niet helemaal donker is. Ook is er ranja en wat lekkers. Na afloop van de film krijgen alle kinderen een bioscoopdiploma mee naar huis.

Over de film
Twee dartele vriendjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, buitelen van het ene avontuur in het volgende. Ze spelen in de sneeuw, gaan naar de tandarts, verdwijnen achter het behang, kliederen met verf, hebben een picknick en bestuderen insecten, spelen piraat en ontdekken een machtig mooie sterrenhemel.

Kaarten
Kaartjes kosten slechts €6,50,-* per stuk en er mag één ouder gratis mee! Je kunt uitsluitend kaarten voor de voorstelling reserveren. Kaarten dienen aan de kassa bij de bioscoop te worden betaald. *Op basis van één ouder per kind.

 

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?