Peuter-/Kleutervoorstelling: Pieter Post De Film

15 juni 2014, om 11:00, JT

Door Redactie

Pieter Post De Film

Wie herinnert zich niet het eerste bioscoopbezoek? Voor slechts € 6,50 per kind (één ouder/verzorger gratis) kunt u aanwezig zijn bij de voorstelling en kunnen u en uw kind(eren) meedoen met verschillende leuke activiteiten. De eerstvolgende Peuter-/kleutervoorstelling staat gepland op 15 juni met de film Pieter Post De Film.

Tijdens deze film staan de lampen gedimd en staat het geluid een stuk zachter dan bij een normale filmvertoning. Op deze manier kunnen alle peuters en kleuters zorgeloos genieten van de film.

Over de film

Pieter Post bezorgt in zijn bekende rode bus, samen met zijn zwart-witte kat Smoes, dagelijks de post bij de mensen van het dorpje Groenbeek. Ook maakt hij altijd een praatje, doet klusjes en drinkt af en toe een kopje thee met de mensen. Als Pieter meedoet aan een nationale tv talentenjacht en zich ontpopt tot een briljante zanger krijgt hij al snel te maken met de harde wereld van kijkcijfers, roem en geld. Maar is onze vriendelijke postbode hier wel tegen bestand en wie ontfermt zich nu over de post nu hij zo druk is…?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?