Phoenix Apeldoorn helpt Stichting Lokbok Care

18 december 2016, van 14:00 tot 17:00, De Veste, Fabianusstraat 4, Apeldoorn

Door Agenda

Op zondag 18 december organiseert Phoenix Apeldoorn van 14.00 tot 17.00 uur het jaarlijkse evenement “Dansen onder de Kerstboom” onder leiding van André van de Plas. De opbrengsten hiervan gaan, zoals ieder jaar, naar een goed doel. In 2016 is dat het goed doel Stichting LokbokCare.
Iedereen is die middag van harte welkom, net als je steun aan het project!

‘Dansen onder de Kerstboom’ vindt plaats in De Veste, Fabianusstraat 4 te Apeldoorn. Tijdens deze middag worden onder andere een aantal eenvoudige internationale dansen aangeleerd waaraan iedereen kan meedoen. Onder het genot van een glaasje glühwein kan gekeken worden naar optredens van het Dansensemble, Phoenix Vocaal en de Extra Kindergroep.
Volwassenen betalen € 5,00 entree en kinderen tot 12 jaar € 2,00. De entreegelden en giften gaan volledig naar Stichting LombokCare.

Over LombokCare
Stichting LombokCare is een Nederlandse non-profit organisatie die in 2008 in het leven geroepen door de familie Schreurs. In 2012 is Stichting LombokCare uitgebreid naar de Indonesische Yayasan LombokCare. Vanaf heden staat in het specifiek het REadycation project centraal: Rehabilitation + Education = REady. Dit project focust zich op Rehabilitatie & Educatie voor kinderen met een lichamelijke en meervoudig beperkte kinderen.
Hiernaast steunt LombokCare ook andere projecten en (lokale) stichtingen die hulp nodig hebben op het gebied van educatie, gezondheid of facilitaire voorzieningen. Alle steun aan overige projecten wordt gecoördineerd door Yayasan LombokCare in Indonesië.

Je hulp is van harte welkom!
Steeds meer mensen vragen om hulp en de familie Schreurs wil die hulp graag bieden. Maar daarvoor hebben ze onze steun nodig. Kom daarom naar Dansen onder de Kerstboom. Dit evenement staat garant voor een gezellige middag én je kunt zo ook jouw steentje bijdragen!
De familie Schreurs zal op 18 december aanwezig zijn om de opbrengst van Dansen onder de Kerstboom in ontvangst te nemen en de projecten toe te lichten.

Goede doel 2015
Door ‘Dansen onder de Kerstboom 2015’ is een bedrag van € 1200,00 opgehaald voor een project in Malawi. Een geweldig resultaat waar Phoenix trots op is! Wij hopen dit jaar minimaal dat bedrag te kunnen evenaren.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op www.phoenix-apeldoorn.nl of op www.lombokcare.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?