Phoenix Apeldoorn start: The Dancelab Experience

18 september 2013 - 6 september 2013, om 19:15, Pheunix Apeldoorn, Fabianusstraat 4, Apeldoorn

Door Agenda

http://www.phoenix-apeldoorn.nl/dansensemble/index.html

‘Experiment met werelddansvariatie voor fanatieke dansers’

Houd jij van dansen en flink door trainen? Ben je op zoek naar de volgende uitdaging op dansant gebied? Kom dan meetrainen bij Phoenix! 

Phoenix start op 18 september met de cursus ‘ The Dancelab Experience’. De cursus bestaat uit 10 lessen gebaseerd op werelddans. De cursus wordt gegeven woensdagavond van 19.15 – 20.15 uur door Marc Bout. Locatie is De Veste aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn.

The Dancelab Experience
Conditieopbouw, uithoudingsvermogen en danstechnische groei staan centraal. In elke les wordt gewerkt aan leuke en uitdagende dansen, oefeningen en choreografieën. De cursus is vooral geschikt voor dansers die fanatiek willen dansen en een cross-over tussen verschillende dansstijlen niet uit de weg gaan.

Docent
Marc Bout heeft gestudeerd aan de dansacademie van Tilburg. Hij is artistiek leider van het dansensemble van Phoenix en is als docent internationale dans verbonden aan de MBO school voor moderne dans in Zutphen. Hij heeft zich gespecialiseerd bij het Hongaarse staatsensemble in Budapest en vele andere ensembles in Hongarije en Transsylvanië.

Kom en doe mee!
De cursus bestaat uit 10 lessen en wordt gegeven op woensdagavond van 19.15 – 20.15 uur in De Veste aan de Fabianusstraat 4 in Apeldoorn. De kosten voor de cursus van 10 lessen zijn € 50,00 (€ 5,00 per les). Er is ook de mogelijkheid om losse lessen te volgen. De kosten zijn dan € 6,00 per les. Opgave via de website www.phoenix-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Dans

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?