Picknickconcert park Zuidbroek

9 juli 2017, van 15:00 tot 17:00, Park Zuidbroek Apeldoorn

Door Agenda

Zondagmiddag 9 juli vindt in park Zuidbroek, Apeldoorn van 15.00 tot 17.00 uur het eerste picknickconcert van het seizoen plaats. De zomerreeks begint met lekkere populaire muziek. De toegang is gratis.

Twee optredens
Het concert begint om 15.00 uur met een optreden van Tot Dinsdag. Een vijfkoppige coverband. met een ruw randje, die iedere dinsdag bij elkaar komt om te oefenen. De band speelt al zo’n vier jaar in de huidige bezetting. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit gitaarnummers. De genres die langs komen zijn rock, hardrock en pop. Naast deze stevige nummers komen ook mooie ballads aan bod.

 

Om 16.00 uur brengt Swinging Sweet de gemoederen weer wat tot bedaren. De rock wordt vervangen door Main Stream.

Heerlijk swingende jazz uit het American Songbook. Voor de oudere bezoekers veel herkenbare evergreens. Uitnodigend om een dansje te wagen.

Zomercyclus
Na de concerten in 2015 en 2016 heeft stichting Vrienden van park Zuidbroek dit jaar een drietal parkconcerten geprogrammeerd.

Op 8 augustus komen liefhebbers van klassieke muziek aan hun trekken. In samenwerking met NJO-muziekzomer treden het talentvolle Ardemus Kwartet en een ensemble van de Filharmonie van het Noorden op.

Op 3 september weer populaire klanken uit Apeldoorn met Jazzcombo Misty en het duo Maurits & Maarten.

Relaxen en genieten
Bezoekers wordt aangeraden zelf een (kampeer)stoeltje of zitkleedje mee te nemen. En natuurlijk een box of mand met lekkere picknick hapjes en drankjes. Relaxen en genieten.

De organisatie zorgt wel voor enkele overkappingen tegen al te felle zon en onverhoopte regen.

Verder zijn er statafels en wat stoelen. Buurtsuper COOP richt een verkooppunt in met een beperkt assortiment drankjes en snacks. Kwekerij Stadsakkers is aanwezig met heerlijke onbespoten lekkernijen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?