Picknicken met #055Photowalks

17 augustus 2013, van 00:00 tot 23:59, Radio Kootwijk

Door rveldwijk

Op het succes van de eerste photowalk komt nu een vervolg! Op 17 augustus gaan we naar Radio Kootwijk, een dorpje met veel interessante onderwerpen om te fotograferen.

Wel bekend is natuurlijk het oude radio gebouw, dat aan het eind van een lang pad staat. Rondom dat gebouw zijn er verschillende stukken natuur te vinden, zoals bos, heide en zandvlaktes. Zelf ben ik meerdere malen op deze locatie geweest en heb daar alle soorten van fotografie dan ook gedaan. Het gebouw heeft voor mij wel één van de voorkeuren, zoals bij de foto’s die ik toegevoegd heb te zien is.

Deze keer gaan we de photowalk ook nog iets anders inkleuren, want we gaat er een picknick van maken! We verzamelen met zijn allen bij het radio gebouw, om vervolgens onze eigen gang te gaan. De één kan naar het bos en de ander richt zich op het gebouw. Vervolgens spreken we weer een bepaalde tijd af om bij elkaar te komen en te genieten van een hapje en een drankje. Voor iedereen die daarna nog wil fotograferen kan dat. Afhankelijk van het weer is het natuurlijk mogelijk om een zonsondergang te fotograferen.

De aanmeldingen voor de tweede photowalk loopt wederom weer goed en er wordt weer enthousiast op gereageerd! Wil jij mee met deze photowalk? Word dan lid van onze groep 055Photowalks op Facebook!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?