Pietentraining bij Monkey Town Apeldoorn

21 november 2015 - 29 november 2015, Monkey Town Apeldoorn

Door Redactie

Speciaal voor kinderen en hun ouders zijn er tijdens de weekenden 21/22, 28/29 november en 5 december Pietentrainingen bij Monkey Town Apeldoorn. Kinderen kunnen dan trainen voor het Pietenwerk op de Pieten Renbaan, Pieten Glijbaan en Pieten Trampoline. Bij vertrek krijgen de kinderen pepernoten en een heus Pietendiploma mee naar huis.

Op woensdag 2 december is Sinterklaas persoonlijk aanwezig met zijn Mega Piet Toby & Sint Show. Piet Toby neemt dan onder andere mee naar Apeldoorn: Malle Hoofdpiet en Piet Zussie. Het voorprogramma van de show start om 14.00 uur. Monkey Town Apeldoorn is gevestigd in de geheel gerenoveerde “oude” Formido bouwmarkt tussen Sleutelbloemstraat en Kanaal Noord.

Nu al uitbreiding

Het sinds medio september geopende Monkey Town valt in de smaak bij kinderrijk Apeldoorn. Kleine uitbreidingen aan speelmateriaal zijn in de komende maanden te verwachten. Binnenkort als eerst een luchtkanon voor ballenbakballen.

Inmiddels zijn de openingstijden al uitgebreid en is Monkey Town ook op maandag geopend. Nieuw is ook de 10-rittenkaart die niet persoonsgebonden is.

Ook voor de ouders

Monkey Town Apeldoorn is een indoor speelparadijs en beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. Kinderen kunnen er klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder is er een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden. Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?