Plantenmarkt Randerode

12 mei 2012 - 25 oktober 2021, van 08:00 tot 16:00, Randerode

Door Randy Gasper

Op zaterdag 12 mei vindt de jaarlijkse plantenmarkt plaats in Randerode. Het evenement is dit jaar extra feestelijk, omdat de plantenmarkt voor de 15 keer georganiseerd wordt door Zorggroep Apeldoorn en omstreken. De plantenkas is van 08.00 tot 16.00 uur geopend en er is genoeg te koop voor de bloemen- en plantenliefhebber.

Willem Kloezeman is betrokken bij de organisatie van de plantenmarkt: ‘De bloemen en planten worden het hele jaar door zelf gekweekt en verzorgd samen met de cliënten van Randerode. De opbrengst van de plantenmarkt is dan ook bestemd voor activiteiten voor onze cliënten. We organiseren de markt voor de 15e keer en willen dat niet zomaar voorbij laten gaan. Iedere bezoeker krijgt bij besteding van 20 euro een lot cadeau. Hier kun je leuke prijzen mee winnen. De 1e prijs is een complete tuinset, de 2e een rondvlucht boven Apeldoorn en de 3e prijs is een mooi gevulde plantenbak. De trekking vindt plaats om 16.00 uur. Ons terras is geopend, dus daar kunt u lekker even zitten en genieten van een drankje’.

De plantenmarkt vindt plaats in de kas van Randerode, Zuster Meyboomlaan 10 in Apeldoorn. Wij heten u van harte welkom en zien u graag op zaterdag 12 mei!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?