Plato Live

30 september 2017, om 16:30, Mansion24, Leienplein 5, Apeldoorn

Door Agenda

Met twee instore optredens vanBobbie Wall & Martine Bakker en My Blue Van

Mansion24 op het Leienplein viert in het weekend van 29 september t/m 1 oktober het tweejarig bestaan en pakt zaterdag 30 september uit met 2 instore optredens. Om 16:30 uur met een optreden van singer-songerwriter Bobbie Wall en verhalenverteller Martine Bakker. Om 17:30 vindt aansluitend een optreden plaats van de Utrechtse band My Blue Van. De toegang is geheel gratis.

Over Bobby Wall en Martine Bakker
Singer-songwriter Bobbie Wall en verhalenverteller Martine Bakker presenteren een muzikale en verhalende voorstelling over de vraag: met wie deel jij je leven? Deels ontroerend, deels hilarisch. Bobbie Wall debuteerde met haar soulvolle country-pop EP May I sing for you, speelt op festivals en poppodia door het hele land en produceert theatervoorstellingen. Martine Bakker is schrijver, verhalenverteller en zelfbenoemd woordfetisjist.

Over My Blue Van
De Utrechtse band My Blue Van presenteert vanavond officieel hun derde album Robot! Het gezelschap onder leiding van de met een indrukwekkend duistere stem gezegende frontman Bas Beenackers is moeilijk in een muzikaal hokje te stoppen. Rock, blues, soul en soms zelfs een vleugje gospel, alles is terug te horen in het hechte bandgeluid.

Overige activiteiten Mansion24
Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, music, vintage furniture en café worden onder één dak gepresenteerd. Op zaterdag 30 september is het tevens mogelijk om deel te nemen aan een wijnproeverij of laat je denim customizen in de winkel! Voor alle events rondom het 2-jarig bestaan kun je terecht op mansion24.com. De winkel is open van woensdag t/m zondag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?