Plato Live presents: Ruben Hein

20 april 2018, van 17:00 tot 17:30, Mansion24, Leienplein 5-9, Apeldoorn

Door Agenda

Ruben Hein

Op vrijdagmiddag 20 april vindt tussen 17:00 en 17:30 uur een optreden plaats van Ruben Hein bij Mansion24 op het Leienplein. De zanger/pianist brengt enkele nieuwe nummers van zijn nieuwe album ‘Groundwork Rising’ ten gehore. De toegang is geheel gratis.

Over Ruben Hein
Zijn debuutalbum Loose Fit zette zanger/pianist Ruben Hein acht jaar geleden in één klap op de muzikale kaart. In de jaren daarna werd hij BN-er, onder meer door zijn recente deelname aan ‘Wie Is De Mol’. Met Groundwork Rising wil Ruben weer terug naar de basis. In zijn geval is dat het zingen en (piano)spelen van hele mooie liedjes, in het schemerige grensgebied tussen pop en jazz. De zanger brengt zijn gehele album ten gehore op vrijdagavond 20 april om 20:30 uur in podium Gigant.

Over Mansion24
Mansion24 is een winkel waar zowel menswear, accessoires, café, music by Plato, midcentury furniture, kapper en events onder één dak gepresenteerd. Onder de noemer Plato Live vinden regelmatig diverse muziekoptredens en boekbesprekingen plaats. Mansion24 bevindt zich op het Leienplein en is open van woensdag t/m zondag. Meer informatie: mansion24.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?