Plato Live Unplugged met Roos Blufpand in Mansion24

19 maart 2016, van 16:30 tot 17:00, Mansion24

Door Redactie

Op zaterdagmiddag 19 maart om 16:30 uur brengt zangeres Roos Blufpand enkele nummers van haar nieuwe album ‘Hoe Dan’ ten gehore in de winkel Mansion24 op het Leienplein. Een intiem semi akoestisch optreden onder begeleiding van gitaar en cello. Vrij toegang!
In 2014 bracht Roos Blufpand haar eerste album uit. Er volgde een albumtour van maar liefst 45 shows en maakte haar debuut bij vele nationale radiostations. Het nieuwe album is iets steviger, mede door de productie van Jurriaan JJ Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming). Het album is zo duurzaam mogelijk opgenomen: in een boerderij op groene stroom, er is gebruik gemaakt van elektrisch vervoer en de hoes van het album is van gerecycled karton.

De stijl van Roos Blufpand is te omschrijven als een mix van kleinkunst en popmuziek en is te vergelijken met een mengeling van Maaike Ouboter en Ellen te Damme. Op 25 maart a.s.staat de zangeres met haar volledige band in Poppodium Gigant voor een dubbel headlinershow met Jeroen Kant & The Sheriffs.

Mansion24 presents Plato Live unplugged groot succes
Onder de noemer Plato Live Unplugged vinden in Mansion24 maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is open van woensdag t/m zondag.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?