Plato Live Unplugged met The Great Communicators

8 oktober 2016, om 17:00, Mansion 24, Leienplein 5, Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Op zaterdagmiddag 8 oktober brengt de doorbrekende band ‘The Great Communicators’ enkele nummers van hun nieuwe album ‘Lucky Horse’ akoestisch ten gehore op de winkelvloer van Mansion24.

Doorbrekend talent

De muziek van de Haags-Amsterdamse indierockband The Great Communicators voelt als een fijne rondrit langs de kust met de wind in je haren. De band stond afgelopen afgelopen jaar o.a. op Noorderslag en Down the Rabbit Hole en ze werden benoemd tot 3FM Serious Talent. Het debuutalbum Wild Horses dat 23 september jl. gelanceerd is, wordt zeer goed ontvangen. 2016 lijkt het jaar van The Great Communicators te gaan worden.

De band staat tevens op het programma van het nieuwe festival Apeldoornse festival ’Deep in the Woods’ op 22 oktober a.s. in de bossen tussen Hoenderloo en Apeldoorn.

Mansion24 presents Plato Live unplugged groot succes

Onder de noemer Plato Live Unplugged vinden in Mansion24 het gehele jaar door diverse album- en boekpresentaties plaats. In de winkel worden menswear, accessoires, cafe, music by Plato, midcentury furniture en events onder één dak gepresenteerd. Mansion24 bevindt zich op het Leienplein en is open van woensdag t/m zondag. Meer informatie: www.mansion24.com

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?