Plato’s Muziekcafé: Sideditch

19 augustus 2012, van 16:15 tot 17:45, Gigant

Door Redactie

Gigant

In september staan ze met de halve finale van de Grote Prijs van Nederland al in de popzaal van Gigant, maar zondag 19 augustus  doet Sideditch eerst Plato’s Muziekcafé aan. Met mooi weer staat de band op het terras. Het optreden begint om 16.15 uur en de toegang is gratis. Aansluitend zal er ook weer een Bring Your Own Barbecue plaatsvinden.

Beïnvloed door onder andere the National en Editors bracht de alternatieve rockpop band Sideditch in 2010 een eerste demo uit waarvan het nummer Supreme verscheen op 3voor12’s Hollandse Nieuwe. Daarna is het hard gegaan. De band deed een 3voor12 clubtour door Overijssel, speelde op het bevrijdingsfestival in Zwolle en deed het voorprogramma van Moke.

In maart presenteerde Sideditch hun EP What A Waste in een kolkend Burgerweeshuis en is de band geselecteerd voor de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Op vrijdag 14 september strijden ze in Gigant met vijf andere bands voor een finaleplek.

Na afloop van het muziekcafé zal er deze zondag weer een Bring Your Own barbecue plaatsvinden. Neem je spiesjes mee en Gigant zorgt voor het brood, friet, de sauzen, het eetgerei en een rijkgevulde bar. Ook kun je aan de bar een vleespakket halen voor € 10,-.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?