Een plek die u wellicht nog niet kent…

16 maart 2016, van 10:00 tot 15:00, Stoppelbergweg 10, Beekbergen

Door Wilco Westrik

Verscholen in de bossen van Beekbergen liggen diverse instellingen. Verguld, maar eveneens verguisd. Onbekend voor velen en onbemind als je je oor op verjaardagen of anderszins te luister legt. Het dorp huisvest vele instellingen. Mensen die naast jou of in jouw straat en of stad hadden kunnen wonen. Voor velen zijn deze plekken helaas onbekend. Toch kan ik u zeggen: er wonen hier talenten. Mensen zoals u en ik. Mensen met problemen zoals u en ik. Mensen die gezien willen worden. Ook zij hebben net als u recht op werk, een passende dagbesteding, een zinvolle invulling van hun vrije tijd. Om dit alles te bereiken is soms een zetje in de juiste richting nodig maar soms veel meer. En juist dat meer dat probeert men hier te bieden.

Dan de vraag van mijn collegae: of ik wellicht aan andere mensen, werk gerelateerde relaties, buren, vrienden, kennissen en familie wilde laten weten dat er binnenkort een opening is van het Atelier. Dit vroegen ze aan mij om zodoende aan de ‘de buitenwereld’ te kunnen laten zien wie we zijn, wat we zoal maken, waar cliënten toe in staat zijn, waarmee ze ons verbazen en waarmee ze ons verwonderen.

Mijn collegae doen dit met zorg en aandacht voor hen. Dit zodat ‘ze’ stap voor stap mogen leren, er te mogen zijn, te mogen ervaren en te mogen groeien.

Begeleiders die met passie, zorg en geduld dagelijks klaar staan om hen helpen en ondersteunen.
Om samen iets moois en puurs te maken. Verbonden vanuit de natuur om hen heen.
Dat is waar hun kracht ligt! Mooi om hier onderdeel van uit te mogen maken.

U bent van harte welkom op de opening van ons Atelier Winkel Match.

Pluryn Het Hietveld
woensdag 16 maart 2016
10.00 – 15.00 uur
Stoppelbergweg 10
Beekbergen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?