Politiek Café ‘De kracht van Sport’

10 maart 2017, om 16:30, Sportcafé Omnisport, De Voorwaarts 55, Apeldoorn

Door Agenda

CDA wethouder en nummer 49 op de kieslijst van het CDA, Nathan Stukker, nodigt u van harte uit om op vrijdag 10 maart mee te denken over de rol die sport en bewegen kunnen vervullen in de Nederlandse samenleving anno 2017. Wat verwachten wij van het rijk? Welke rol kunnen gemeenten en verenigingen op zich nemen en hoe gaan we dit met elkaar bereiken? Uw mening hierover is voor ons belangrijk!

Twee sprekers zullen de middag aftrappen en hun visies met ons delen. De eerste spreker Tjienta van Pelt is directeur van de Gelderse Sport Federatie. In deze functie houdt ze zich bezig met de promotie van lichaamsbeweging. Het oplossen van maatschappelijke problemen zoals obesitas speelt hierbij een belangrijke rol.

De tweede spreker van de middag is kamerlid Hanke Bruins Slot, geboren te Apeldoorn en in de Tweede Kamer onder andere woordvoerder Sport. Ook in haar vrije tijd is Hanke actief in de sport en regelmatig op het hockey veld te vinden. Nadat Tjienta en Hanke hun visies hebben gedeeld is er ruimte voor al uw vragen en gaan we met elkaar de discussie aan. Afsluitend zullen we, onder het genot van een borrel, het gesprek voortzetten.

Wij zien u graag de 10de vanaf 16:30 in het sportcafé van het Omnisport te Apeldoorn!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?