Pop up mannencirkel

17 november 2019, van 10:00 tot 12:00, Deventerstraat 130 Apeldoorn, € 5,-

Door Agenda

19 november is het weer Internationale Mannendag. Ik organiseer daarom een mannencirkel. Wel eens van gehoord? Dat is een groep mannen die bij elkaar komt. Echt niet eng. Dit jaar wil ik de positieve bijdrage van mannen aan de wereld vieren. Ja, we verknallen dingen. Maar, er zijn genoeg mannen die iets betekenen voor hun familie, anderen en de aarde. Uiteraard is er ook tijd om te praten over de hobbels die we tegenkomen. Hierin kunnen we elkaar als broeders zien. Dat zijn we een beetje kwijt. Mannen staan onderling vaak wat te stuntelen.

Kom mee vieren en lachen. Alle leeftijden zijn welkom. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf mee te brengen. We maken vooral samen de cirkel en ik verzorg een licht programma. Er is koffie en thee. De bijdrage voor het huren van de ruimte is € 5. Er is plek voor 12 mannen.

Vanaf 9.30 uur ben je welkom aan de Deventerstraat 130, Apeldoorn. Graag vooraf aanmelden bij mij (Jaap Herforth) via een mailtje aan jaap@youngmentor.nl of een appje aan 06-39627040.

Wil je een indruk van wat mannenwerk is, kijk dan eens op https://www.youngmentor.nl/vragen-1/voor-dummies.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?