Popronde Apeldoorn ook in Theater Orpheus

18 september 2015

Door orpheus

Het programma van Popronde Apeldoorn 2015 is compleet. O.a. St. Tropez, (het nieuwe project van de leden van Go Back To The Zoo) en The Brahms (van hitsingle Golden) treden op vrijdagavond 18 september op in het centrum van Apeldoorn. Op 15 verschillende locaties in de binnenstad zullen 33 bands en artiesten het beste van zichzelf laten zien en horen. Popronde is gratis toegankelijk.

Popronde
Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in een veertigtal steden plaatsvindt. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, platenzaken en dus ook theaters. De Popronde is voor nog onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour- en speelervaring op te doen. Het landelijk rondreizende festival Popronde komt dit jaar voor de vijfde maal naar Apeldoorn.

Popronde in Orpheus
Voor het eerst is ook Theater Orpheus één van de locaties voor het rondreizende festival. Maar liefst twee van de optredende acts, Rita Zipora en De Duiven, zijn deze avond te zien in de foyer. De toegang is gratis, kijk voor meer informatie op: orpheus.nl en popronde.nl. Rita Zipora en De Duiven zijn op vrijdag 18 september te zien in de foyer van Orpheus. Rita Zipora trapt af om 20.30 uur en aansluitend nemen De Duiven het om 21.45 uur over. Toegang is gratis.

Programma
ALUMNA, Blupaint, BRAHM, Convoi Exceptional, Daniel Cane & The Rebellion, Fake Billy & The False Prophets, Friars, Icky Pack, Jesse Woodson, KIRA, la Garcon*, LAKSHMI, Meet The Storm, Moon Tapes, Rogier Pelgrim, St. Tropez, Stillwave en Tamarin Desert maken het programma van 18 september compleet.

Eerder werden Angelo Boltini, BLUE CRIME, Charl Delemarre, De Duiven, Drunken Dolly, Jasper Mook, Jeanne Rouwendaal, Kid Harlequin, our Minor fall, Postcards From Mars, Rita Zipora, The Brahms, The Homesick, THT en Valentina Eleni al bevestigd.

Locaties
Popronde Apeldoorn 2015 zal plaatsvinden op de volgende locaties: Podium & Filmtheater Gigant, Ozzy (tevens de afterparty locatie), De Flierefluiter, Klein Berlijn, Finnegan’s, ACEC, De Kleine Generaal, Bluescafé, Club Entrance, Stadscafé, Han & Aaf, Schenkers, Orpheus, Eetcafé Fijn en CODA.

 

Ben jij benieuwd hoe de bands klinken die meedoen aan de popronde? Bekijk dan de onderstaande playlist die is samengesteld door Joost Leferink.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?