Praat mee aan de Verhalentafel in CODA

13 april 2017, van 10:00 tot 12:00, Coda Centrale bibliotheek, eerste verdieping paviljoen atlas van Apeldoorn: De Naald, Apeldoorn

Door Agenda

Thema: de wijk ‘De Naald’ 

Heeft u als kind in de Apeldoornse wijk ‘De Naald gewoond? Was u misschien leerling van de Koningsschool? Naar welke kruidenier werd u destijds gestuurd om boodschappen te doen? Al die antwoorden en verhalen horen we graag aan onze Verhalentafel die deze keer in het teken staat van de wijk ‘De Naald’. U vindt de Verhalentafel op de eerste verdieping in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn) bij het paviljoen ‘Atlas van Apeldoorn’. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

De Verhalentafel is dé plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. Het thema van deze editie is de Apeldoornse wijk ‘De Naald’, de wijk die centraal staat tijdens Atlas van Apeldoorn. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u herinneringen ophalen en samen delen. Wij horen uw verhalen graag en wanneer u nog beeldmateriaal heeft, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

In dit project zet CODA in samenwerking met leden van het Erfgoedplatform, wijkbewoners en andere samenwerkingspartners jaarlijks één wijk of dorp in de gemeente Apeldoorn in de schijnwerpers. Dit jaar is dat de Apeldoornse wijk ‘De Naald’ en van 7 april t/m 21 oktober worden uiteenlopende activiteiten rond deze wijk georganiseerd. Uitgebreide informatie en het programmaboekje is te vinden p www.coda-apeldoorn.nl/atlas.

Aanmelden voor de Verhalentafel is niet nodig; de toegang is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?