Praat mee aan de winterse Verhalentafel in CODA!

11 februari 2017, van 10:00 tot 12:00, CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Door Agenda

Heeft u nog geschaatst op de ijsbaan aan de Koninginnelaan of heeft u goede herinneringen aan ijspret op het Kanaal? Tijdens Winterdag: de kunst van winter op 11 februari in CODA heeft een nieuwe editie van de Verhalentafel plaats, dé plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. U vindt de Verhalentafel op de eerste verdieping in CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299, Apeldoorn) bij het historisch paviljoen ‘Bedrijvigheid in Apeldoorn’. Deelname is uiteraard gratis, aanmelden is niet nodig.

Het thema van deze tweede editie van de Verhalentafel is deze ‘Apeldoornse winters’ en onder het genot van een warm drankje kunt u herinneringen ophalen aan echt koude winters in Apeldoorn.
Heeft u sleetje gereden in het Oranjepark? Kon uw voordeur niet meer open vanwege de enorme sneeuwval? Of herinnert u zich nog de verkeerschaos in het centrum van Apeldoorn vanwege de extreme kou? Wij horen deze en andere verhalen graag aan onze Verhalentafel. Heeft u nog beeldmateriaal, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

Speciaal voor Winterdag: de kunst van winter is zowel bij de entree van CODA Centrale Bibliotheek als op de eerste verdieping de gelegenheid om met elkaar een wintertentoonstelling-in-een-dag te maken.

Aanmelden voor de Verhalentafel is niet nodig; de toegang is gratis.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?