Praat mee over de toekomst van Gigant en Markant

15 juli 2016, om 15:00, Cafe Gigant, Nieuwstraat 377, Apeldoorn,

Door Agenda

Op vrijdag 15 juli om 15:00 uur organiseert Jong Apeldoorn een bijeenkomst in Gigant café. Ben jij tussen 15 en 25 jaar oud? Heb jij goede ideeën voor de toekomst van Gigant en Markant? Wil je mee helpen bouwen aan de toekomst van Apeldoorn? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op www.jongapeldoorn.nl.

Samenwerking Markant en Gigant
De twee organisaties Markant en Gigant hebben plannen om samen verder te gaan. Om dat zo goed mogelijk voor te bereiden, willen zij in gesprek met jongeren. Wat verwacht jij van de nieuwe organisatie? Wat vind je van de programmering in Gigant en Markant? Hoe aantrekkelijk vind je Gigant & Markant? Wat moet er volgens jou veranderen in de toekomst? Een paar voorbeelden van vragen die de organisaties aan je willen stellen.

Jong Apeldoorn
Apeldoornse jongeren hebben vaak uitgesproken meningen over de stad. Die meningen en ideeën komen niet altijd terecht bij de gemeente. Om dat te veranderen startte de gemeente het platform ‘Jong Apeldoorn’. Tijdens de eerste bijeenkomst in april vertelden jongeren waarover ze met de gemeente in gesprek willen. De binnenstad stond op nummer 1. Daarom gaat de tweede bijeenkomst over Gigant en Markant: twee belangrijke organisaties voor jongeren in de binnenstad.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?