Praise Night in Boerderij Beekbergen

29 november 2014, om 20:00, Boerderij Beekbergen

Door Redactie

Boerderij Beekbergen

Op zaterdag 29 november gaat de deur open voor de Praise Night. Dit is de tweede editie van een christelijke muzikale avond in de Boerderij. Deze keer is gekozen voor een unieke samenwerking met Gerald Troost uit Veenendaal en Praiseband Kefas uit Apeldoorn.

Gerald Troost is één van Nederlands bekendste christelijke artiesten en is geliefd bij een breed publiek. Hij weet zich te onderscheiden door een diepe tekstuele inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting en een overtuigende podiumpresentatie. Met zijn liedjes weet hij mensenharten te raken.

Kefas
De 11-koppige band Kefas treedt eveneens op door heel Nederland bij kleine en grote christelijke evenementen zoals praise-events en festivals. Hun gevarieerde Engels- en Nederlandstalige repertoire bestaat uit nummers van bekende christelijke artiesten en popnummers met een goede boodschap.

Bezoekers kunnen zelf invullen hoe men deze avond wil beleven; luisteren naar de prachtige nummers van Gerald Troost of uitbundig meezingen met de nummers van Kefas. Zitten, staan, swingen… het mag allemaal. Jong, jong gebleven of al wat ouder… christen of niet-christen, het maakt niet uit welke achtergrond je hebt… wees jezelf en kom genieten van een onvergetelijke avond in de sfeervolle Boerderij.

Om een deel van de onkosten te kunnen dragen is er een collecte (niet verplicht), maar de toegang is gratis!
Met dank aan de sponsoren: Handelsonderneming Gemjo, M.M.J. Infra en V-Hairsyle.

Waar: Boerderij Beekbergen
Wanneer: zaterdag 29 november
Hoe laat: 20.00 uur
Toegang: gratis

Een actueel overzicht van alle evenementen, de laatste nieuwtjes en alle andere info is altijd beschikbaar op www.boerderijbeekbergen.nl en www.facebook.com/boerderijbeekbergen

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?