Première kindertheatervoorstelling Letter Spetter van Theatergroep Smoesjes!

2 maart 2013, van 15:30 tot 16:30, Het Bolwerk

Door Redactie

Letter Spetter | Een duik in zee, achter de boeken aan!

Zaterdag 2 maart speelt Theatergroep Smoesjes! speciaal voor alle kids uit Apeldoorn de première van de theatervoorstelling Letter Spetter in Het Bolwerk, Ravelijn 55 in Apeldoorn. De eerste voorstelling start om 14 uur en de tweede voorstelling start om 15.30 uur. De voorstelling is voor kinderen van 3 t/m 7 jaar en duurt ongeveer een half uur. Voorafgaand en na afloop van beide voorstellingen kunnen de kinderen zich laten schminken, en staat er iets te drinken en lekkers klaar. Kaarten á € 3, – zijn te reserveren via WOOStheater@gmail.com of Tel | 06 380 12 505

Voor de tweede maal organiseert WOOS theater een kindervoorstelling in Het Bolwerk in Apeldoorn.
En deze keer is het een heuse première! Dat betekent dat deze voorstelling voor het eerst in ons theater te zien is! De theatervoorstellingen van Theatergroep Smoesjes! staan inmiddels bekend als echte meeleeftheatervoorstellingen. De kinderen worden in Letter Spetter uitgedaagd om als onderwaterdieren mee te doen in de voorstelling. En probeer maar eens stil te blijven bij alle leuke nieuwe liedjes die speciaal voor deze voorstelling geschreven zijn. Dat lukt natuurlijk niet, en hoeft ook niet. Samen met Pien, de hoofdpersoon uit het verhaal, beleeft iedereen al zingend en spelend de meest spetterende avonturen.

Het verhaal
Pien is bang voor water, en gaat liever lekker lezen dan naar zwemles. Maar daar weet de slimme badjuffrouw Duikstra wel wat op. Zij begint voor te lezen uit een spannend onderwaterboek met een verhaal over een kist met boeken die in het water valt! Om de boeken te redden, duikt Pien de zee in. En daar ziet ze prachtige vissen die ze herkent uit de boeken. Maar nu zoekt Badjuffrouw Duikstra een manier om Pien weer boven water te krijgen. Misschien biedt het onderwaterboek uitkomst?

Mede mogelijk gemaakt door
Ook voor deze tweede voorstelling in WOOS theater hebben we weer een enthousiaste en betrokken sponsor gevonden. We zijn Rabobank Apeldoorn dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?