Première ‘LeestBeest’ van Theatergroep Smoesjes!

30 maart 2016

Door Redactie

Theatergroep Smoesjes! speelt op woensdag 30 maart de première van de voorstelling ‘Leestbeest’ in Het Kristal aan de Distelvlinderlaan. De theatervoorstellingen van Theatergroep Smoesjes! staan inmiddels bekend als echte meeleeftheatervoorstellingen. ‘LeestBeest’ is zo’n vrolijke meedoe-voorstelling. Probeer maar eens stil te blijven bij alle leuke nieuwe liedjes die speciaal voor deze voorstelling geschreven zijn. Dat lukt natuurlijk niet, en hoeft ook niet. Ook mag iedereen zijn eigen zitkussen en lievelingsknuffel meenemen om zelf een knus zitplekje in onze theaterzaal te maken.

Het verhaal
In het bos zit een heel bijzonder dier: Is het een olifant, is het een muis of een vogel? Kiko weet het zelf niet en gaat op onderzoek uit. In haar boek en in het bos komt ze verschillende dieren tegen. Ze lijkt op allemaal een beetje, maar waar hoort ze bij?
Na de voorstelling mag iedereen op het podium komen om de bijzondere kostuums en het prachtige theaterboek van dichtbij te bekijken en te voelen.
Voor alle kinderen neemt theatergroep Smoesjes! een mooie inkleurboekenlegger mee. En er is een schminkteam aanwezig om alle kinderen om te toveren in hun lievelingsdier uit de voorstelling.

De voorstelling wordt gespeeld op woensdag 30 maart 2016 in Het Kristal, Distelvlinderlaan 200, Apeldoorn. Er worden 2 voorstelling gespeeld. Om 15.00 uur en om 16.00 uur. ‘LeestBeest’ is een voorstelling voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en hun (groot)ouders en duurt 30 á 35 minuten. Een kaartje kost € 5,- en is te reserveren via denktankbreed@gmail.com of telefonisch via 06 380 12 505

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?