Premieredag in Gigant

17 december 2015, Gigant Apeldoorn

Door Agenda

A WALK IN THE WOODS

Op 17 december heeft Gigant maar liefst 3 premièrefilms in huis. “A Walk in the Woods”, “Our Little Sister” en “Carol” zijn vanaf 17 december in Gigant te zien. Wij rollen de rode loper alvast uit. Voor actuele speeltijden en kaarten kunt u terecht bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn) of online via www.gigant.nl.

A WALK IN THE WOODS

Na reizen over de hele wereld vindt schrijver Bill Bryson het tijd voor een trip door thuisland Amerika. Hij kiest de Appalachian Trail: ’s werelds langste wandelpad van 3500 km door de Amerikaanse wildernis. Hij krijgt een jeugdvriend zo gek om mee te gaan, maar de twee krijgen het aan de stok met elkaar, de natuur en opmerkelijke reisgenoten. De eerste verfilming van een hilarisch reisverhaal van Bill Bryson (o.a. A Short History of Nearly Everything).
Regie: Ken Kwapis | Duur: 102 min
24 DECEMBER FILM + WHISKEYPROEVERIJ

OUR LITTLE SISTER

Drie zussen wonen samen in de Japanse stad Kamakura. Hoewel hun vader hen 15 jaar geleden in de steek liet, trekken ze naar het platteland voor zijn begrafenis. Daar ontmoeten ze voor het eerst hun halfzus Suzu. Het klikt meteen tussen de vier, en de drie oudere zussen vragen Suzu om bij hen te komen wonen. Een nieuw leven vol mooie ontdekkingen begint. Naar de bestselling manga strip ‘Umimachi Diary’ van Yoshida Akimi.
Regie: Kore-Eda Hirokazu | Duur: 128 min.

CAROL

New York, begin jaren ‘50. Therese Belivet werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Rooney Mara won de titel beste actrice voor haar rol in Cannes. Naar het gelijknamige boek van Patricia Heartsmith.
Regie: Todd Haynes | Duur: 118 min.
20 DECEMBER ONTBIJT & FILM
22 DECEMBER BOEK & FILM

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?