PRESENT op de Beursvloer

18 november 2015, van 17:00 tot 17:00, Gemeente huis Apeldoorn

Door Stichting Present Apeldoorn

© StrangeArt

Klinkende munten zult u niet horen op de Beursvloer in Apeldoorn. Met gesloten beurzen wordt er gehandeld. Het ouderwets ‘handjeklap’ is meer van toepassing.

Present Apeldoorn organiseert op 18 november de 11e editie van de Beursvloer. Het doel is Apeldoornse bedrijven meer betrokkenheid te geven in de samenleving en maatschappelijke waarde te vergroten. Dit kan op een hele makkelijke en laagdrempelige manier. Ieder bedrijf heeft namelijk veel te bieden aan verenigingen, stichtingen of non-profit organisaties. En… voor wat hoort wat. Het bedrijf krijgt er ook iets voor terug.

Een voorbeeld van een beursdeal.
Uw bedrijf heeft oud meubilair staan in een opslag. Er wordt niks meer mee gedaan en staat eigenlijk alleen maar te verstoffen. Een muziekvereniging is op zoek naar inrichting voor het gebouw. Wanneer het bedrijf en de vereniging met elkaar in gesprek gaan, komt er al snel een mooie match uit. Dit is wat er op de Beursvloer gebeurt. Geen zakelijke contRacten, maar warme contacten. De vereniging wordt op een mooie manier geholpen en leden van de vereniging zorgen voor een mooie tegenprestatie. Bijvoorbeeld een muzikaal optreden voor het personeel van het bedrijf.

Super aanbiedingen.
Vier Apeldoornse bedrijven hebben een prachtig aanbod voor maatschappelijke organisaties. Deze zijn nu al bekend. Je vindt ze hier. Voor de opening van de Beursvloer worden deze aanbiedingen al verhandeld. Uw vereniging of stichting kan hier aan meedoen en ook op de Beursvloer mooie matches maken.

Via de Beursvloer wordt de betrokkenheid in onze samenleving vergroot. En iedereen kan daar zijn of haar steentje aan bijdragen. De beursvloer vindt plaats op woensdag 18 november in het Gemeentehuis van Apeldoorn aan het Markplein. Met een gongslag wordt de handel om 17.00 uur geopend. Anderhalf uur lang worden er mooie matches gesloten. Inschrijven voor de beursvloer is verplicht en kan nog tot 9 november! Klik hier om in te schrijven.

Wilt u meer weten over de Beursvloer? Kijkt u op www.beursvloerapeldoorn.nl

 

Bekijk hier een sfeercollage  het video interview van vorige jaar

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?