Presentatie CD Deining geeft nu al deining

24 april 2016, van 16:00 tot 16:15, Artcafé Samsam

Door Pedro Waldenaar

Komende zondag, op 24 april a.s. in Artcafé SamSam om 16.00 uur de presentatie van de CD …deining…, een album met 11 uiteenlopende nummers. Kleinkunst die je beroert en vooral ook ontroert. Veel tijd is er aan vooraf gegaan; van een duo naar een trio en van lieverlee een kwartet, maar het resultaat is er naar! Bajoes staat garant voor een roerige middag waar nog lang over gesproken zal worden! Het zal druk worden aan de van Kinsbergenstraat 7!

Bajoes is Bertjo Harwig, Annette Keijzer, Jaap van de Slunt en Gerard Blonk. Bajoes bezingt het leven vanuit haar tenen, veertig in getal. De wortels van vier bevlogen mensen die met zelfgeschreven teksten op eigen muziek deining veroorzaken en je meevoeren tot voorbij de horizon. Voor een tientje ben je de gelukkige eigenaar van deze CD en een aardige bijkomstigheid: een euro per CD gaat naar de “Liedjesfabriek”, een organisatie die in de vier kinderziekenhuizen in Nederland en bij Villa Pardoes, met, voor, en door kinderen, muziek componeert, teksten schrijft en uitvoert voor bezoekers, familie en vrienden.

Het wordt zondag een groot feest dat zij met jou en met hun muzikale vrienden willen vieren en beleven, zoals Het Jachthoornkorps “De Overlopers” De ParkBraBand uit Schalkhaar, John Jorick Lutgerink op mondharmonica, Ernstjan Freriks syntesizer, Bart Canter Visscher ukelele en vele anderen, ook jou nodigen we uit om te mee te deinen in een grote JAM!
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, kijk dan op http://bajoes.nl/?page_id=348 voor kabbelingen, fragmentjes van de CD, filmpjes en alle andere info en bestel!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?