‘Presenteer jezelf’ in drie korte workshops bij 100 Talentvolle Vrouwen

6 mei 2019, van 19:30 tot 21:30, Foenix Kringloop, Vlijtseweg, Apeldoorn

Door Anja Straathof/100 Talentvolle Vrouwen

Op maandag 6 mei gaan de Talentvolle Vrouwen door de ‘wasstraat’. Figuurlijk dan. Drie korte workshops hebben ‘Presenteer jezelf’ als overkoepelend thema. Er is aandacht voor styling en je eigen ‘ik’-merk, een goede profielfoto en de wereld van recruiters. Hoe kijken zij naar woord en beeld in de zoektocht naar de beste kandidaat?

De avond vindt plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: https://bit.ly/2GrdWOZ. Of zoek op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn.

Vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over hun toekomst, kunnen elke eerste maandag van de maand deelnemen aan workshops. Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de ‘drietrapsraket’ voor thema’s die aan de orde komen. Ook ondernemende vrouwen en vrouwen met een eigen onderneming zijn van harte welkom.

Kleur- en kledingstyling

Binnen een minuut beoordelen mensen elkaar. Een goede reden om te weten wat je uitstraalt en hoe je overkomt. Dat kan dus heel anders zijn dan wat je wilt uitstralen of denkt uit te stralen. Astrid Morsink en Annick Lieuwen helpen bij de zoektocht naar ieders eigen ‘ik’-merk.

Portretfotografie

Voor LinkedIn en sollicitaties: een goede portretfoto is noodzaak tegenwoordig. Aan welke eisen voldoet zo’n foto? Simone Felder gaat daarover in gesprek met de deelnemers.

Kijken door de ogen van een recruiter

Hoe kijkt een recruiter naar een profiel en foto? Welke woorden gebruik je niet en welke wel in de profieltekst van LinkedIn? Hoe werkt de zoekmachine voor recruiters? Belangrijk om te weten! Wendela van der Meiden neemt je mee in deze wereld.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?