PrettyTalkZ Dinershow in samenwerking met Save The Children

5 november 2016, van 17:30 tot 22:00, Evenementenloods, Vlijtseweg 130, Apeldoorn

Door Agenda

pretty-talkz

PrettyTalkz – in samenwerking met Save The Children. Op zaterdag 5 november 2016 om 17.30 uur, Evenementenloods te Apeldoorn. Het is geen musical, geen Dance Dance Dance en ook niet The Voice Kids. Het is de nieuwe zang- en dansshow PrettyTalkz. Een ultieme mix van zang en dans op hoog niveau door een kleine groep getalenteerde tieners. Rustig uw bordje leegeten tijdens deze dinershow is bijna niet meer mogelijk.

Samen met de jonge, steengoede muzikanten van M&M Live Band worden snelle acts en een waterval van bekende en minder bekende popsongs neergezet. Samen blazen ze het publiek uit de stoelen en laten ze een onuitwisbare indruk achter. PrettyTalkZ is ook te zien in Gelderland, namelijk in Ulft, Zevenaar en Apeldoorn.

Wat
Een heerlijke dinershow verzorgt door Tim Koldenhof Producties in samenwerking met cateraar Traiteur Delicat. En ondertussen wordt u uit uw stoel geblazen door de overweldigende acts van de getalenteerde tieners. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een fotomoment of het afnemen van interviews met de cast en creatives.

Programma
17:30 uur Inloop

18:15 uur Opening dinershow

20:45 uur Afsluiting dinershow

21:00 uur Fotomoment

22:00 uur Afsluiting borrel

Waar
Evenementenloods
Vlijtseweg 130
7317 AK Apeldoorn

Aanmelden kan door te reageren op deze uitnodiging. Gelieve bij de aanmelding aangeven welk medium u vertegenwoordigt en met hoeveel mensen u aanwezig bent. Woensdag 2 november stuur ik de bevestiging met de laatste praktische informatie. Met vragen kunt u contact met mij opnemen via onderstaande contactinformatie.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?