Primera Westra in Orden opent haar deuren

3 april 2014, van 08:30 tot 18:00, Primera Westra Orden

Door Redactie

Primera

Op donderdag 3 april 2014 opent Primera Westra Orden haar deuren aan Ordenplein 50 te Apeldoorn.

De familie Westra is geen nieuwkomer in Apeldoorn. In 1982 opende Westra senior de deuren van boek- en kantoorboekhandel Westra op het Ordenplein. Het was een uitbreiding van het bedrijf dat zijn basis kende  op het Mercatorplein in Apeldoorn sinds 1980. In 2003 namen zonen Hessel, Niels en Karel het bedrijf van Westra over. In 2005 werd de eerste Primera van Westra geopend door de overname van Primera Ugchelen. In 2007 volgde het Mercatorplein met aansluiting bij Primera en in 2008 openden zij een winkel op winkelcentrum Kayershof onder de naam Westra Boek en Kantoor.

De bezetting in de winkel wordt verzorgd door Hessel en Niels met vier parttime personeelsleden, te weten Ans, Astrid, Moniek en Maaike. “De oude winkel was al te klein om met z’n tweeën in te werken. Nu kunnen we de klanten echt goed bedienen en we hebben een fijn team waarvan we weten dat ze dat gaan waarmaken” aldus Hessel Westra.

Bij de modern ingerichte Primera kan de consument terecht voor een compleet en gespecialiseerd assortiment. Het assortiment bestaat uit tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken, rokersbenodigdheden, Staatsloten, Lotto/Toto, Krasloten, tickets voor uiteenlopende evenementen, dagbladen, zoetwaren, postzegels en cadeaukaarten van o.a. V&D, HEMA, ICI PARIS XL, GiftFor2, iTunes en Fashioncheque. Ook is deze Primera acceptant van de Boekenbon, wat alleen kan bij acceptatie van de koninklijke boekverkopersbond als erkende boekhandel. Deze erkenning heeft Primera Westra Orden ook gekregen, naast de filialen van Westra in Kerschoten en Ugchelen.

Ter gelegenheid van deze heugelijke opening organiseert Primera Westra Orden een kraak-de-kluis actie. Hiermee maken consumenten kans op een gratis cadeaukaart ter waarde van 20 euro bij iedere aankoop. De consumenten ontvangen tevens de Openingsfolder met daarin bonnen voor scherpe aanbiedingen en gratis producten.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?