Prinsen- en Prinsessendagen

24 juli 2012, van 00:00 tot 23:59, Paleis Het Loo

Door Nataliefde

PRINSE(SSE)NDAGEN OP HET LOO
Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!

Op de dinsdagen 24 juli, 31 juli, 7 augustus en 16 oktober aanstaande is het op Paleis Het Loo ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als een echte prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon! In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Speciaal tijdens de zomer- en herfstvakantie worden er op vier dinsdagen op Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen.
Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen, waarbij je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers loopt en luistert naar een spannend verhaal over het paleis en zijn bewoners.
Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Deelname Prinse(sse)ndag:
€ 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen (maximaal 4 kinderen t/m 5 jaar per 1 betalende volwassene. Vanaf vijfde kind € 4,00 extra per kind). Aanmelding deelname niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?