Prinsen- & Prinsessendagen op het Loo

24 juli 2018 - 22 augustus 2018, Paleis het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Door Agenda

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!

24, 25, 31 juli & 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22 augustus 2018

Museum Paleis Het Loo organiseert op tien dagen in de zomervakantie voor jonge museumbezoekers de Prinsen- & Prinsessendagen. Vanwege de enorme belangstelling van de afgelopen jaren komen er extra dagen bij. De tuinen en stallen vormen het sprookjesachtige decor voor dit zomerevenement waar kinderen zich voor een dag een echte prins of prinses kunnen voelen.

In de paleistuinen kan kennis worden gemaakt met het koningspaar Willem & Mary en hun hofhouding. Kinderen kunnen zich laten schminken, een eigen kroontje versieren of een medaille maken. Uiteraard mogen de kinderen als prins of prinses verkleed naar Paleis Het Loo komen. Er zijn verschillende toepasselijke activiteiten zoals een goochelshow door een toverlakei en een theatervoorstelling. Ook rijdt er weer een witte sprookjeskoets die de jonge prinsen en prinsessen naar het paleis brengt (€1,- p.p. extra).

Een entreeticket voor de Prinsen- & Prinsessendag bedraagt € 5,00 p.p. voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, kinderen van 0-3 jaar zijn gratis. Voor volwassenen gelden de reguliere entreeprijzen. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden is niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?