Prinsen- & Prinsessendagen op Het Loo

23 juli 2019 - 21 augustus 2019, Paleis Het Loo, Koninklijk Park 1, Apeldoorn, € 5,00

Door Agenda

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!
23, 24, 30 en 31 juli, 6, 7, 13, 14, 20 en 21 augustus 2019

Paleis Het Loo organiseert op tien dagen in de zomervakantie voor de jonge museumbezoekers de Prinsen- & Prinsessendagen. De tuinen en stallen zijn het sprookjesachtige decor voor dit inmiddels populaire zomerevenement, waar kinderen zich voor een dag een échte prins of prinses kunnen voelen.

Prinsen en prinsessen kunnen zich laten schminken, een eigen kroontje versieren of een medaille maken. Ook zijn er extra activiteiten zoals een goochelshow door een toverlakei, een theatervoorstelling, pijl- & boogschieten en de stokpaardjes-race. Op het Stallenplein of in de tuinen kun je zomaar koningin Wilhelmina en prins Hendrik tegenkomen. Om het plaatje compleet te maken, rijdt er een witte sprookjeskoets (€1,- p.p.). Ook is er het Speelpaleis, het Kinderatelier en kun je een kijkje nemen vanaf het paleisdak. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen geldt er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een aangepaste entreeprijs van € 5,00 (met een Museumkaart hebben kinderen gratis entree). Voor volwassenen gelden de reguliere prijzen. Aanmelden niet nodig.

Tip: Reserveer online een high tea met kinderchampagne in de Balzaal of een picknickmand voor een koninklijke picknick in de paleistuinen. Meer info: paleishetloo.nl/bezoek/restaurants

Tijdens de zomervakantie is Paleis Het Loo op de maandagen 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus extra geopend!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?