Prinse(sse)ndagen op Het Loo

2 juli 2013 - 13 augustus 2013, van 10:00 tot 17:00, Paleis Het Loo

Door Agenda

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!

Op alle dinsdagen in juli èn op dinsdag 6 en 13 augustus aanstaande is het op Paleis Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als een echte prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon! In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud.

Tijdens de zomervakantie worden er speciaal op de dinsdagen op Paleis Het Loo ‘Prinsessendagen’ georganiseerd, waarbij de jonge museumbezoekertjes een dagje centraal staan. De kinderen worden geschminkt, kunnen een eigen kroon versieren, een speurtocht volgen en een voorstelling van het poppentheater bijwonen. Voor al deze extra activiteiten tezamen wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram of koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen. Hierbij loop je met een hoofdtelefoon door de paleiskamers en worden er spannende verhalen over het paleis en zijn bewoners verteld. Voor alle kinderen is er een leuk cadeautje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Deelname Prinsen- en Prinsessendag: € 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen. Aanmelding deelname niet nodig.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Museum

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?