Prinse(sse)ndagen op Het Loo

22 juli 2014 - 12 augustus 2014, van 10:00 tot 17:00, Paleis Het Loo

Door Redactie

Rob Voss

Beleef je eigen sprookje op Paleis Het Loo!
Dinsdag 22 en 29 juli & 5 en 12 augustus

Op de laatste twee dinsdagen van juli èn de eerste twee van augustus is het op Paleis Het Loo weer ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Het Loo, laat je schminken als prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon. Dit jaar zijn er nieuwe activiteiten!

Tijdens deze dinsdagen staan de jonge museumbezoekertjes centraal, worden geschminkt, versieren hun eigen kroon, kunnen een speurtocht volgen en een poppentheatervoorstelling bijwonen. Ook dit jaar zijn de grondleggers van het paleis, koning Willem en koningin Mary erbij voor een praatje of foto. Nieuw op het Stallenplein is de ‘prinselijke’ skelterbaan en een speeltuin. De skelters zijn gemaakt naar origineel ontwerp van de trapauto van de kleine prins Willem-Alexander, destijds gemaakt door zijn vader. De speeltuin is speciaal voor Paleis Het Loo ontworpen en enig in zijn soort. In het kader van de tentoonstelling ‘Grace Kelly, prinses en stijlicoon’ wordt er een haar- en nagelworkshop gegeven.

Voor deze extra activiteiten wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (i.c.m. een geldig entreebewijs). Ook is het mogelijk een ritje in een koets te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen. Voor een bezoek aan de Grace Kelly tentoonstelling geldt een toeslag van € 3,00 p.p. (vanaf 4 jaar). Voor alle kinderen is er een klein cadeautje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelding deelname niet nodig.

Deelname Prinsen- en Prinsessendag: € 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?