Produceropleiding door Dutch DJ World bij Markant

1 september 2014 - 23 juli 2014, van 00:00 tot 23:59, Markant

Door Redactie

Markant

Vanaf september 2014 is het mogelijk een produceropleiding te volgen van ‘Dutch DJ World’ in Apeldoorn. Julian Wolters en Niels Hettema, initiatiefnemers van deze producerschool, hebben onderdak gevonden bij Markant. Leerlingen krijgen les van professionals en ontwikkelen zich via persoonlijke begeleiding tot producer. Ze bieden opleidingen aan op vier verschillende niveaus: junior, basis, gevorderd en professional. Kijk voor meer informatie over de produceropleidingen van Dutch DJ World op www.dutchdjworld.com.

“Dutch DJ World is meer dan alleen een muziekschool, we bieden de muziekliefhebber, ongeacht leeftijd, de mogelijkheid om op muzikaal gebied het beste uit zichzelf te halen.”, aldus Julian Wolters. “Wij zijn een community en delen onze kennis, creativiteit en technieken met iedereen die van muziek houdt en zijn of haar talent niet onbenut wil laten.”

Dutch DJ World heeft voor de lessen onderdak gevonden bij Markant, centrum voor Kunsteducatie in Apeldoorn. Markant is blij met deze nieuwe bewoners, het brengt een nieuw geluid in het pand, letterlijk en figuurlijk. Dutch DJ World haakt aan bij de open dag van Markant tijdens Cultuurkwartier Open op zaterdag 30 augustus.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de opleidingen van Dutch DJ World via www.dutchdjworld.com.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?