Proeflessen weerbaarheid bij Dok Zuid

12 september 2018, van 15:00 tot 16:30, Dok Zuid

Door Agenda

Woensdag 12 september 2018 organiseert de afdeling Sportstimulering van Accres gratis proeflessen weerbaarheid voor jeugd van 9 t/m 12 jaar en volwassenen (21+) bij Dok Zuid. Tijdens de proefles krijgen deelnemers een inkijkje in de training die van 26 september tot en met 12 december wordt aangeboden.

Weerbaar zijn betekent dat je op een goede manier voor jezelf opkomt. Dat je vertrouwt op jezelf en durft te staan voor wat je vindt. Weerbaarheid werkt preventief en het verkleint de kans dat je te maken krijgt met pesten en grensoverschrijdend gedrag of een burn out. Weerbaarheid is een ruim begrip en loopt van sociale vaardigheden tot aan zelfverdediging.

Bij de weerbaarheidstraining leer je op een goede manier voor jezelf opkomen en kom je steviger in je schoenen te staan. Wil jij of je kind zelfvertrouwen verbeteren, beter nee leren zeggen en eigen grenzen aangeven? Doe dan vrijblijvend mee aan de proefles op 12 september, de training wordt gegeven door twee gediplomeerde docenten mentale en fysieke weerbaarheid. Voor jeugd van 9 t/m 12 jaar van 15.30 tot 17.00 uur (ouders zijn ook welkom) en voor volwassenen (21+) van 19.30 tot 21.00 uur bij Dok Zuid in Apeldoorn.

“Sinds enkele jaren geven we deze trainingen, omdat we gemerkt hebben dat zowel jeugd als volwassenen hier veel baat bij hebben. We beseffen ons als docent dat het voor velen een drempel is om deel te nemen. Maar we merken dat deelnemers na afloop positief zijn over de training. Het accent binnen onze training ligt op praktisch oefenen, dit in tegenstelling tot therapie” aldus Roy Bongers, docent Weerbaarheid bij Accres.

Aanmelden & meer informatie

Geïnteresseerden voor de proefles kunnen zich per e-mail aanmelden: rbongers@accres.nl. Kijk voor meer informatie ohttp://sportstimuleringapeldoorn.nl/weerbaarheidp sportstimuleringapeldoorn.nl/weerbaarheid.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?