Programma kinder parade festijn bekend!

20 juni 2015 - 21 juni 2015

Door Redactie

Op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2015 vindt de zesde editie van het Kinder Parade Festijn plaats. Een groots, maar knus en oergezellig festival in het Oranjepark voor het hele gezin, waar jong en oud kan genieten van voorstellingen, workshops, ludieke parades en veel activiteiten en versnaperingen daaromheen. De organisatie heeft het programma net bekend gemaakt op de website www.kinderparadefestijn.nl

Programma 2015
We hebben dit jaar veel nieuwe en ontzettend leuke en zelfs landelijke voorstellingen. De meeste voorstellingen zullen worden vertaald door doventolken. Het beloofd een vol en verrassend midzomer weekend in het park te worden.

Liefhebbers van chocolade kunnen langs dr. Choc of de Grote Coco Choco Show. Deze show beleeft haar primeur op het Kinder Parade Festijn. Het Allerleukste Feestje vier je met de dames van Hermans weet Raad. Theater Gniffel komt op zaterdag met de voorstelling Gniffel en de toverschelp en op zondag met de voorstelling Gniffel en de kledingdief. Op zaterdag laten Annemiek en Bart zien dat Muziek geen wedstrijd is, en op zondag kun je genieten van de kinderliedjes van Broodje Aap. Bij Sprietsel kun je de sprookjes die jij verzint zien. Dumas Dance komt met een prachtig verhaal over de kikkerprins. Maar bezoek ook de Zingende Zeemeerminnen met de Nachtegaal. En dat is nog lang niet alles. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wilt weten hoe het verder gaat.

Meer dan alleen voorstelling
In een van de tenten kun je ook een mini-workshop volgen van Tim Koldenhof met zang, dans en acteren. Naast de tenten is er ook weer een gezellig zigeunerdorp met pipo-wagens, muziek, activiteiten, lekker eten en drinken en ga zo maar door.

De muziektent is zondagmiddag het decor voor theater Orpheus. Rondom de muziektent is een tweede terras met een speelplek, een attractie en lekker eten en drinken.

Aan de overzijde van de vijver kun je springen in het springkussenparadijs of langs de kinderkleedjesmarkt.

Het Kinder Parade Festijn zal om 11.00 uur geopend worden. Op dat moment is de kassa geopend, diverse kinderactiviteiten en kunt u op het horecaterras terecht. Toegang tot het terrein is gratis. Voor een aantal onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Tickets voor de betaalde voorstellingen variëren in prijs van 1,25 euro t/m maximaal 5,00 euro per voorstelling.

Aan het einde van de middag kun je mee doen met het grote Speelgoedstunter Spetter Spektakel!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?