Programma muziekfestival Popronde Apeldoorn bekend

15 september 2017, om 20:00, Div. locaties Centrum Apeldoorn, Gratis

Door Agenda

Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 41 steden aan, Popronde Apeldoorn maakt vandaag haar programma bekend. O.a. Tusky, Pip Blom en The Dawn Brothers komen op 15 september naar het centrum van de stad. Dit jaar dienen 15 verschillende plekken in Apeldoorn als podium voor nieuw talent, met Rembrandt als nieuwe locatie en Bluescafé en ‘t Cafeetje van Marja zijn terug van weggeweest.

Nieuwe locaties

Tijdens de Popronde vormen locaties in het centrum van de stad een etalage voor opkomend Nederlands talent. In Apeldoorn is Rembrandt toegevoegd als nieuwe locatie. Bluescafé en ‘t Cafeetje van Marja zijn na een aantal jaren afwezigheid weer terug als locatie. Daarnaast keert Popronde terug naar Podium & Filmtheater Gigant Markant in Cultuur (3voor12 podium), Ozzy, De Flierefluiter (OOR podium), Klein Berlijn, Finnegan’s, ACEC, De Kleine Generaal, Den Olifant, Han & Aaf, Schenkers, Mansion24 en Sandmann Optiek.

Programma Popronde Apeldoorn op 15 september

Tijdens Popronde Apeldoorn presenteren vanaf 20:00 uur 32 acts zich op de 15 locaties in het centrum:
Amber Gomaa, Banner, Benjamin Fro, Bjarke Ramsing, Black Acid, Cookhouse, Dakota, The Dawn Brothers, Dock 83, DOOXS, EUT, FATA BOOM, Forever Saturday, Grim Tim, Hebe, Jagd, Jellephant, KIEFF, Korfbal, Levi Manner, Life’s Electric, Lisa Nora, Los Paja Brava, MARCH, Massi, Maurice van Hoek, Pip Blom, Quibus, SEMIMO, Stopcontact, The Hazzah, Tony Clifton en Tusky

Vanaf 00:30 is Gigant de plek waar de afterparty losbarst. Met Fata Boom en Black Acid wordt er gedanst tot in de late uurtjes.
Alle concerten zijn gratis toegankelijk!

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 14 september tot en met zaterdag 25 november reizen de 144 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag  en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Dotan.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2017 en het programma van de steden op www.popronde.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Elke maandag ons nieuws in de mail?