Programma Popronde Apeldoorn bekend

19 september 2014 - 11 augustus 2014, om 20:00, Apeldoorn

Door Redactie

© Popronde

Reizend festival de Popronde strijkt op 19 september voor de 4de maal neer in Apeldoorn. Op deze vrijdagavond zullen vanaf 20:00 27 opkomende bands en artiesten optreden op 12 verschillende locaties in het centrum van de stad. Binnen het programma is er voor iedere muziekliefhebber wat wils. Van rock tot pop, van punk tot singer-songwriter en van blues tot electronic, het komt allemaal voorbij. De Popronde is gratis toegankelijk.

Het programma:
A Million Squeeks Will Do You No Harm, APRIL, BIXBY, CUDA, CUT_, David Douglas, Deadbeat, DIFF, Eveline Vroonland, Feather & the White, Fokko, Friends of the Family, indian askin, Maask, Orange Skyline, PAUW, Piñata, Rondé, Sunday Kids, The 101’s, The Black Marble Selection, The Cannonball Johnsons, The Sensational Second Cousins, Trenchcoat, Try Acrobatics, velvvet, Yuko Yuko.

De locaties van Popronde Apeldoorn 2014:
Podium & Filmtheater Gigant (OOR Podium), café De Flierefluiter (3voor12 Hollandse Nieuwe podium), Rockcafé Ozzy, Klein Berlijn, Tapperij Den Olifant, Finnegan’s, De Kleine Generaal, het Bluescafé, het Stadscafé, Club Entrance, ’t Cafeetje van Marja en De Graaf van Vlaanderen.
 

Popronde

Landelijk reizend festival Popronde vindt elk najaar in de periode van september tot en met november plaats in een 30-tal steden door het hele land. In 2014 komt de Popronde langs 31 steden, van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag, geen stad is veilig! Eén avond in het jaar zijn verschillende locaties in de stad de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. In het verleden deden o.a. Racoon, Kensington, Roosbeef, Go back to the Zoo en Marike Jager al mee aan de Popronde.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

ONDERWERPEN

Muziek

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?