Programma van minifestival StadsOase op 12 juli bekend

12 juli 2015 - 8 juli 2015, Gigant

Door Redactie

Elke zondag in juli en augustus keert de StadsOase in volle kracht terug naar het Cultuurkwartier! Na de succesvolle zomer die Gigant vorig jaar beleefde met het minifestival, kun je ook dit jaar weer elke week op het Cultuurplein tussen CODA en Gigant terecht voor o.a., muziek, film en een heerlijke bbq. Daarnaast is er volop ruimte gecreëerd voor de creatieve garde in de stad om hun initiatieven te tonen. Toegang tot de StadsOase is gratis. Het festival start wekelijks om 12:00 en duurt tot ongeveer 20:00.

Het programma van zondag 12 juli:

Muziek
13:00 – 14:00: Wilco Stronks
De Apeldoornse componist en producer Wilco Stronks kwam al met de albums ‘De taal van ons gevoel’ en ‘Er gaat een lied door mijn straat’ en op 12 juli laat hij op het Cultuurplein van zich horen!

16:30 – 17:30: Cash Savage and The Last Drinks

De Australische zangeres, songwriter en frontvrouw Cash Savage weet samen met haar band The Last Drinks haar publiek altijd te hypnotiseren. Met grommende vocalen en een raadselachtige performance laat de band je altijd snakkend naar meer achter. Verwacht country, blues en onbelemmerde authenticiteit. De band is goede vrienden met Graveyard Train, die vorig jaar het StadsOase publiek compleet inpakten.

Trailerparkcaravan
Tussen 12:00 en 20:00 bekijk je non stop verschillende trailers in de knusse filmcaravan.

Bring-your-own BBQ
Neem je eigen vlees, vis of vegetarische hap mee, Gigant zorgt voor de bbq’s en sauzen. Vlees vergeten? Geen probleem! Bij de bar koop je een bbq-pakketje.

Openlucht bibliotheek
Even tot rust komen met een mooi, grappig of spannend boek kan best lekker zijn op de zondagmiddag! CODA heeft voor een heuse openlucht bibliotheek gezorgd!

Amy’s waterijsjes
Op een zonnige dag kan een lekker ijsje geen kwaad! Gelukkig kun je bij Amy terecht voor heerlijke waterijsjes.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?